Popisi Prodaja Stanova Bužanova

Popisi Prodaja Stanova Bužanova. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd. Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2.

Buzanova 2 Bedroom Apartment Eurovilla Hr

Ovdje Buzanova 2 Bedroom Apartment Eurovilla Hr

Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te.

Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične …

Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Prodaje se trosobni stan nkp 99,48 čm u bužanovoj ulici. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te.

Projekt Buzanova Strigina Novogradnja Zg Mapotic

Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te.. 210 garaža i garažnih mjesta. Njegujući kulturu življenja i komfornog stanovanja kreirali smo za vas vašu vlastitu oazu privatnosti i luksuza. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2. Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te. Prodaje se trosobni stan nkp 99,48 čm u bužanovoj ulici... Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti.

Zagreb Centar Buzanova Stan 121 M2 4 Kat Lift Prodaja Index Oglasi

Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2. Prodaje se trosobni stan nkp 99,48 čm u bužanovoj ulici. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te... Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2.

Zagreb Centar Stan Za Najam Buzanova Bazzar Nekretnine

Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Stan zagreb ulica hermana bužana, kliknite i sigurno pronađite! Prodaje se trosobni stan nkp 99,48 čm u bužanovoj ulici. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične … Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2.

Zavirite U Stan Koji Se Sam Usisava I Prosetajte Se Po Krovu S Trim Stazom Vecernji Hr

Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja.. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd. Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične …

Ponuda Stanova Green Side Residence

Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan. Stan zagreb ulica hermana bužana, kliknite i sigurno pronađite! Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. 210 garaža i garažnih mjesta. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba... Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti.

Zagreb Siri Centar Buzanova Ul 3 Sobni Stan Za Najam Sa Garazno Parkirnim Mjestom Novogradnja Domus Agencija Za Nekretnine

Njegujući kulturu življenja i komfornog stanovanja kreirali smo za vas vašu vlastitu oazu privatnosti i luksuza. . Stan zagreb ulica hermana bužana, kliknite i sigurno pronađite!

Zagreb Centar Stan Za Najam Buzanova Bazzar Nekretnine

Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične … Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2.. Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan.

Stambeno Poslovni Objekti

Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te. Njegujući kulturu življenja i komfornog stanovanja kreirali smo za vas vašu vlastitu oazu privatnosti i luksuza. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1.. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja.

Vmd Grupa

Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične … Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Prodaje se trosobni stan nkp 99,48 čm u bužanovoj ulici. 210 garaža i garažnih mjesta.

Ponuda Stanova Blok Buzanova Vmd

Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti... Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične … Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja.

Najam Stan 54m2 Buzanova Ulica Specto Nekretnine

Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja.

Zagreb Kvatric Buzanova Najam Lux Stana 126 M2 Stan Najam Donji Grad 2418903

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2. Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične … Stan zagreb ulica hermana bužana, kliknite i sigurno pronađite! Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd. 210 garaža i garažnih mjesta. Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan... Prodaje se trosobni stan nkp 99,48 čm u bužanovoj ulici.

Buzanova Manji Trosoban Stan Agencija Luxor Nekretnine Zagreb

Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja.. Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan. Njegujući kulturu življenja i komfornog stanovanja kreirali smo za vas vašu vlastitu oazu privatnosti i luksuza. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2. Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične … 210 garaža i garažnih mjesta. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja.. 210 garaža i garažnih mjesta.

Prodaja Stan 68 M2 Top Lokacija Maksimir Buzanova Index Oglasi

Njegujući kulturu življenja i komfornog stanovanja kreirali smo za vas vašu vlastitu oazu privatnosti i luksuza. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 210 garaža i garažnih mjesta. Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba.

Buzanova 104 M2 Zagrebhome

Prodaje se trosobni stan nkp 99,48 čm u bužanovoj ulici. Prodaje se trosobni stan nkp 99,48 čm u bužanovoj ulici. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan.

Buzanova 104 M2 Zagrebhome

Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd... Njegujući kulturu življenja i komfornog stanovanja kreirali smo za vas vašu vlastitu oazu privatnosti i luksuza. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd. Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1.

Buzanova 104 M2 Zagrebhome

Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Stan zagreb ulica hermana bužana, kliknite i sigurno pronađite! Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te... 210 garaža i garažnih mjesta.

Najam Stan 54m2 Buzanova Ulica Specto Nekretnine

210 garaža i garažnih mjesta... 210 garaža i garažnih mjesta. Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične … Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd.. 210 garaža i garažnih mjesta.

Buzanova 4 Kat 121m2 4 Sobe

Njegujući kulturu življenja i komfornog stanovanja kreirali smo za vas vašu vlastitu oazu privatnosti i luksuza. Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2... Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja.

Buzanova Manji Trosoban Stan Agencija Luxor Nekretnine Zagreb

Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja... Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične … Njegujući kulturu življenja i komfornog stanovanja kreirali smo za vas vašu vlastitu oazu privatnosti i luksuza. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te.

Zagreb Buzanova 111 12 M2 Novogradnja Prodaja

Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Prodaje se trosobni stan nkp 99,48 čm u bužanovoj ulici. Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Stan zagreb ulica hermana bužana, kliknite i sigurno pronađite! Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Njegujući kulturu življenja i komfornog stanovanja kreirali smo za vas vašu vlastitu oazu privatnosti i luksuza. Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične …. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja.

Jutarnji List Foto Zgrada Kakvu Zagreb Dosad Nije Vidio U Blizini Kvatrica Nice Novo Luksuzno Zdanje U Kojemu Su Gotovo Svi Stanovi Vec Rasprodani Evo I Zasto

Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. 210 garaža i garažnih mjesta. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1.

Zagreb Centar Stan Za Najam Buzanova Bazzar Nekretnine

Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2. Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2. Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične … Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2.

Ponuda Stanova Blok Buzanova Vmd

Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Stan zagreb ulica hermana bužana, kliknite i sigurno pronađite! Njegujući kulturu življenja i komfornog stanovanja kreirali smo za vas vašu vlastitu oazu privatnosti i luksuza. Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1.. Prodaje se trosobni stan nkp 99,48 čm u bužanovoj ulici.

Centar Siri Buzanova Nov 3s Stan S Loggiom Garazom Pogledom Na Katedralu Index Oglasi

Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd. 210 garaža i garažnih mjesta. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Njegujući kulturu življenja i komfornog stanovanja kreirali smo za vas vašu vlastitu oazu privatnosti i luksuza. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan.. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1.

Evo Gdje Se U Zagrebu Kriju Novi Moderni I Pametni Stambeni Kompleksi O Kojima Svi Toliko Pricaju Super1

Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te.. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Prodaje se trosobni stan nkp 99,48 čm u bužanovoj ulici. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti.

Prodaja Zagreb Maksimir Buzanova Heinzelova Trosoban Stan Balkon Besplatnioglasi Eu

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. .. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti.

Buzanova 2 Bedroom Apartment Eurovilla Hr

Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2. 210 garaža i garažnih mjesta. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd.. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd.

Buzanova 104 M2 Zagrebhome

Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd. Njegujući kulturu življenja i komfornog stanovanja kreirali smo za vas vašu vlastitu oazu privatnosti i luksuza. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2. 210 garaža i garažnih mjesta. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te... Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja.

Projekt Buzanova Strigina Novogradnja Zg Mapotic

Stan zagreb ulica hermana bužana, kliknite i sigurno pronađite!.. Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan. Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične ….. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1.

Evo Gdje Se U Zagrebu Kriju Novi Moderni I Pametni Stambeni Kompleksi O Kojima Svi Toliko Pricaju Super1

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaje se trosobni stan nkp 99,48 čm u bužanovoj ulici. Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2.. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja.

Novogradnja Blok Buzanova

Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti.. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd. Prodaje se trosobni stan nkp 99,48 čm u bužanovoj ulici. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te. Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd.

Prodaja Zagreb Maksimir Buzanova Heinzelova Trosoban Stan Balkon Besplatnioglasi Eu

Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične ….. Prodaje se trosobni stan nkp 99,48 čm u bužanovoj ulici. Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične … Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Njegujući kulturu življenja i komfornog stanovanja kreirali smo za vas vašu vlastitu oazu privatnosti i luksuza. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2.. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja.

Zagreb Centar Stan Za Najam Buzanova Bazzar Nekretnine

Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan.. Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2.

Zagreb Siri Centar Buzanova Ul 3 Sobni Stan Za Najam Sa Garazno Parkirnim Mjestom Novogradnja Domus Agencija Za Nekretnine

Prodaje se trosobni stan nkp 99,48 čm u bužanovoj ulici.. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Njegujući kulturu življenja i komfornog stanovanja kreirali smo za vas vašu vlastitu oazu privatnosti i luksuza.. Stan zagreb ulica hermana bužana, kliknite i sigurno pronađite!

Evo Gdje Se U Zagrebu Kriju Novi Moderni I Pametni Stambeni Kompleksi O Kojima Svi Toliko Pricaju Super1

Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan. .. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd.

Zagreb Buzanova 3 Sob Stan 104 80 M2 Vis Priz 2280 M2 Snizeno Prodaja

Prodaje se trosobni stan nkp 99,48 čm u bužanovoj ulici. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Njegujući kulturu življenja i komfornog stanovanja kreirali smo za vas vašu vlastitu oazu privatnosti i luksuza. Stan zagreb ulica hermana bužana, kliknite i sigurno pronađite! Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan.. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd.

Zagreb Siri Centar Buzanova 2 S Stan 59m2 Novogradnja Domus Agencija Za Nekretnine

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te. Njegujući kulturu življenja i komfornog stanovanja kreirali smo za vas vašu vlastitu oazu privatnosti i luksuza. Stan zagreb ulica hermana bužana, kliknite i sigurno pronađite! Prodaje se trosobni stan nkp 99,48 čm u bužanovoj ulici.

Stan Zagreb Donji Grad 57 M2 Novogradnja Buzanova Ulica Prodaja

Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2.. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te. Stan zagreb ulica hermana bužana, kliknite i sigurno pronađite! Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2... Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2.

Foto Luksuz U Buzanovoj Evo Koliko Kosta Sef Hgk Je Nasao Mjesto Za Sebe U Popularnoj Zagrebackoj Novogradnji Zagreb Info

Stan zagreb ulica hermana bužana, kliknite i sigurno pronađite! Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične … Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan. Prodaje se trosobni stan nkp 99,48 čm u bužanovoj ulici. Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan.

Alfa Stan Projekt Buzanova Strigina Primjer Je Modernog Facebook

Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2.. Stan zagreb ulica hermana bužana, kliknite i sigurno pronađite! Njegujući kulturu življenja i komfornog stanovanja kreirali smo za vas vašu vlastitu oazu privatnosti i luksuza. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te.. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba.

Evo Gdje Se U Zagrebu Kriju Novi Moderni I Pametni Stambeni Kompleksi O Kojima Svi Toliko Pricaju Super1

Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične … Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja.. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti.

Najbrze Se Prodaju Kvalitetni Stanovi Skuplji Od 3000 Eura Po Kvadratu Za Svaki Postoji Lista Cekanja Poslovni Dnevnik

Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične ….. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te. Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan. Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične … Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1.

Zagreb Siri Centar Buzanova Ul 3 Sobni Stan Za Najam Sa Garazno Parkirnim Mjestom Novogradnja Domus Agencija Za Nekretnine

Stan zagreb ulica hermana bužana, kliknite i sigurno pronađite! Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd. Stan zagreb ulica hermana bužana, kliknite i sigurno pronađite! Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Najam Stan 54m2 Buzanova Ulica Specto Nekretnine

Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti... Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja.

Zagreb Centar Stan Za Najam Buzanova Bazzar Nekretnine

Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan. Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan. Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične … Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba.

Buzanova 3s 100m2 Stan U Novogradnji Garaza Garazno Mjesto

Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti... Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd. Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične … 210 garaža i garažnih mjesta. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te. Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2. Prodaje se trosobni stan nkp 99,48 čm u bužanovoj ulici. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba... Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja.

Buzanova 2 Bedroom Apartment Eurovilla Hr

Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan... Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti.

K0058 N Buzanova Veduta Nekretnine

210 garaža i garažnih mjesta.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba.

Vmd Grupa

Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja... 210 garaža i garažnih mjesta. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2. Stan zagreb ulica hermana bužana, kliknite i sigurno pronađite! Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd... Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te.

Alfa Stan Uzivo S Gradilista Buzanova Strigina Naseg Facebook

Njegujući kulturu življenja i komfornog stanovanja kreirali smo za vas vašu vlastitu oazu privatnosti i luksuza... Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd. 210 garaža i garažnih mjesta. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja.

Novi Standard Stanovanja Vizkultura Hr

Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan. 210 garaža i garažnih mjesta. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu zagreba.. Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2.

Buzanova Cetverosoban Nenamjesten Stan 119 38 M2 Eurovilla Hr

Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd... 210 garaža i garažnih mjesta. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Stan je površine 48 m2, loggia je površine 11 m2. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2. Njegujući kulturu življenja i komfornog stanovanja kreirali smo za vas vašu vlastitu oazu privatnosti i luksuza. Konceptom „pametne kuće" stanarima nudimo stan. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja.. 210 garaža i garažnih mjesta.

Vmd Grupa

210 garaža i garažnih mjesta. Bužanova, prekrasan trosoban stan nkp 122 m2 prekrasan i luksuzan trosoban stan površine 105,77 m2 m2 smješten na 1. Blok bužanova je novi sofisticirani koncept stanovanja razvijen u suradnji s arhitektonskim studijem 3lhd. Vođeni iskustvima i uspjesima vmd grupe, kao dugogodišnjeg lidera u gradnji najkvalitetnijih stambenih i poslovnih prostora, želja nam je bila napraviti novi snažan iskorak u kvaliteti stanovanja. Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice te master spavaće sobe s jacuzzijem, zasebnom kupoanicom te. Bužanova, četverosoban nenamješten stan 119,38 m2. Stan zagreb ulica hermana bužana, kliknite i sigurno pronađite! Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima, temeljenim na principima 'zelene gradnje' i visoke ekološke svijesti. Bužanova, potpuno uređen trosoban stan zatvorene površine 105,86 m2 na šestom katu s liftom odlične … Prodaje se trosobni stan nkp 99,48 čm u bužanovoj ulici.

Popular posts from this blog